Utstilling

På Norsk Tindesenter finner du en moderne utstilling som på en variert måte formidler tindesportens utvikling, fra første bestigningen av Romsdalshorn i 1828 frem til i dag. Installasjonene legger opp til interaktivitet, læring og lek for alle aldersgrupper. Sanne historier har blitt dramatisert, gammelt og nytt utstyr kan utforskes og egne klatreferdigheter testes. Du finner en rekke temavideoer, interaktive stasjoner og illustrerende bilder og tekst på både norsk og engelsk.

Spektakulær filmopplevelse

Den tredimensjonale filmopplevelsen på Norsk Tindesenter er unik av sitt slag. Her får du se bratt friluftsliv på sitt beste i kombinasjon med norske folkeeventyr. Filmen varer i underkant av 15 minutter.

Klatrehall

Klatrehallen i tårnet på Norsk Tindesenter er en av landets høyeste og mest moderne innendørs klatrevegger. Her finner du en utfordrende hovedvegg med overheng og varierte ruter. Den høyeste klatreruten er på hele 21 m!

Spiret kafe og resturant

Spiret kafe og restaurant tilbyr en variert og spennende meny basert på sesongens friske råvarer. 

Museumsbutikk

Som forlengelse av utstillingen i Norsk Tindesenter finner du også en museumsbutikk med bøker, turkart og andre kvalitetsvarer knyttet til fjellet og norsk tindehistorie